TDF 2020 – Hvorfor se Touren, når du kan læse den?

Tour de France. Et skakspil med 176 lycraklædte brikker.

Årets absolutte højdepunkt. Hvem er hvem? Hvem vinder hvad? Og hvor meget? Og hvornår? Og hvorfor?

Luskes Tour Tips bringer dig her alle svarene. Samtlige 21 etaper gennemanalyseret. Favoritter. Vindere. Tabere. Mai Manniche. Alles.

Et postmodernistisk tour de force i Tour de France.

God læser, god spiller og god tur.

– Luske ? ??

Tour de France 2020 – uge 1.

Første uge af Touren består af tre “flade” etaper, to kuperede og to bjergetaper.

29.08.20 – 1. etape – 156 km. – kuperet:
Hvis feltets hurtigkneppere har ambitioner om gult, så er det her, det skal gå ned. Det er første og eneste chance. Årets rute er lige så ekstrem som Mai Manniches kostplan og den er, i den grad, op ad bakke fra dag 1. Eller det vil sige dag 2. Første etape bliver nemlig vundet af en sprinter. Eller en udbryder. Den er 80/20.

Ja, etapen indbyder i høj grad til udbrud, men jeg har meget svært ved at se Lotto og Quickstep, med hhv. Ewan og Bennett, lade et udbrud slippe afsted. Og mon ikke også Bjarne vil have sin nykårede italian stallion ud over stepperne? Og hvad med Coffeefis og Viviani? Hvis vi kigger på de rene (*thi-Hi*) sprintere i årets Tour, der ikke er helt væk, når det går lidt op og ned, så har vi følgende:

?? Ewan, Bennett, Nizzolo, Viviani og Colbrelli (ja – Cees Bol, Coquard og Bonifazio er også sprintere, men de vinder ikke denne her, så slap af, manne). 

En ting d’herrer har tilfælles, foruden at prise sig fucking lykkelige over, at all-around god guy og svigermors våde drøm, Arnaud Demare, ikke stiller til start, er, at de godt kan sidde med med på sølle kategori-3-stigning. Og hvis ikke, så har deres respektive hold 30 fucking kilometers fransk asfalt at hente eventuelle listepikke på. Hvis ikke de kan det, har de ikke fortjent at være til Tour. Sådan er det. Stram op.

Skulle der alligevel være en flok listedillere, der sniger sig afsted, så er listen satme lang.

Årets Tour er jo et decideret mekka for udbrydere. Og puncheurs. Og rouleurs. Og klassikertyper. Thomas De Gendt, som for øvrigt har udpeget etapen som et personligt mål, er selvfølgelig selvskrevet, når vi snakker udbrud.

Herunder listepikkene over listepikke:

? Thomas De Gendt, Küng, Impey, Politt, Mads P, De Marchi.

Og hvis vi, såen lidt “feltet.dk-name-dropper-hele-fucking-feltet-agtigt”, skal helgardere lortet, så bør honourable mentions gå til følgende:

? Van Ært, Sagan, Trentin, Kristoff, GVA. 

Hvis det kribler i ludo-fingrene, vil Luske klart anbefale, at du smider dagpengene efter en sprinter her.

Disclaimer – herfra er alt med alle forbehold for styrt, Corolla, Festina-skandaler og global opvarmning. 

30.08.30 – 2. etape – 186 km. – bjerge:
Så står den krafthelvede på bjerge, manne! I år har Prudhomme afskaffet den obligatoriske ugelange Tour-lur og smidt en møghidsig bjergetape i dit 80 allerede på 2. etape – chapeau og kæmpe snookerknips! ??

Menuen byder på tre kategoriserede stigninger, hvoraf de to er kategori-1, på over 1.500 meter- og den sidste gnalling, en kategori-2 på ca. 500 meter. Der er faktisk også en mindre fjerde stigning sidst på etapen (med små 10 km. til mål), som potentielt kan have afgørende betydning. Etapen ender nede i Nice, hvor opløbet (ca. 1.000 meter) køres geradeaus på Promenade des anglais.

Etapen er 100p for hård til sprinterne og omtrent halvdelen, hvilket nogenlunde svarer til 50%, af klassikertyperne. Det virker umiddelbart vanvittigt for klassementsfolkene at gå full retard på andendagen af Touren og det må forventes, at de kører forholdsvist defensivt og kommer ind i relativ samlet flok. Luske hælder derfor mest til udbrydere/bjergryttere. Den er 50/50 – hvilket nogenlunde svarer til halvdelen til hver.

Alan Filip må være kæmpefavorit her. Post-Corolla har Liderkarlen Loulou, der under sidste års tour var så selvlysende, at han kunne lyse i gennem en rødhåret, godt nok manglet lidt af fordums styrke. Om det skyldes for meget huggen i Tony Gallopins dame, eller logistiske Corolla-problemer for Quicksteps motoman, er svært at sige. Måske en kombination? Apropos sidstnævnte – prøv og tjek Remco’s styrt fra Lombardiet. Hvad fuck er det, Bramati har så travlt med at fjerne fra hans lomme?! Luske siger ikke, Remco er krudtet. Luske siger bare, det virker SUPER suspekt, at en sportsdirektør først skynder sig og fjerne ubekendt genstand fra en styrtet rytters lomme, for derefter at sikre sig, at rytteren er i fucking live! WHAT THE ACTUAL FUCK!? ? Hvis det ligner en and, svømmer som en and, og rapper som en and, så er det sgu nok ulovlige præstationsfremmende midler. Stram op!

In other news. Luske har kæmpe fidus til hhv. AG2R og Mikkelton som storslugere af etaper i dette års Tour. Begge hold har, mere eller mindre, meldt ud, at man ikke tør køre klassement. Bardet, Latour, Yates og Chaves får formentlig ikke lov at køre allerede her. Men måske en Nieve eller Vuillermoz?

Fidusbamserne på 2. etape går til:

??? Alan Fipskæg
?? Mohoric, Nieve, Jesús Herrada
? Barguil, Lutsenko, Vuillermoz

31.08.20 – 3. etape – 198 km. – flad:
Hvis vi skal bedømme tredje etape ud fra de to forrige gange, der var mål i Sisteron (Paris-Nice i 2018 og Dauphiné i 2014), så er favoritværdigheden ligeligt fordelt mellem sprinterne og udbryderne. Luske vil dog mene, at den er 90/10 i hurtigkneppernes favør.

Sidste kategoriserede stigning er omtrent ligeså hård som Knippelsbro på en tunet el-cykel med 44 sekundmeters medvind OG den kommer med ca. 45 km. til mål. Hvis vi ser bort fra 10., 11. og 19. etape (og formentlig femte), så er det her sprinterholdenes sidste chance inden Champs-Élysées. De kommer til at give den ligeså meget gas som en evnesvag på dræbersnavs til en Kandis koncert.

Favoritter til tredje etape:

????? Tour-lur
⚡⚡⚡ Ewan, Bennett, Nizzolo
⚡⚡ Viviani, Colbrelli, Cees Bol
⚡ Coquard, Bonifazio, Debusschere

01.09.20 – 4. etape – 160,5 km. – bjerge:
Alperne. Nazisternes foretrukne feriedestination. Kendt for Hannibals elefanter, Gardasøen og off-piste skiløb (bare spørg Schumacher). Apropos, så erfarer Luske, at Veganerpartiet netop er blevet opstillingsberettiget til folketingsvalg. I den forbindelse vil Luske allerede nu understrege, at han tager kategorisk afstand fra diskrimination. Luske mener helhjertet, at alle skal hades lige meget- og specielt dem fra Veganerpartiet. Fuldtidsgalninge. Nå men. Cykling..

Er Skihopperen virkelig stadig mærket efter hans fjollerier i Dauphiné, eller laver han bare pjatrøv? Har Egon stadig ondt i ryggen, eller har han fået den TUE, han fiskede efter? Er Tony Gallopin kommet sig over, at damen stak af med Alan Mundkusse? Spørgsmålene er mange. Svarene får vi, hvis ikke på 2. etape, så her.

GC kommer til at rykke her. Om det bliver til en etapesejr, er Luske ikke sikker på. Den afsluttende kategori-1 stigning er 7,1 km. og stiger i snit med 6,7%. Den er altså ikke Jehovas-vidner-vanvittig. Luske vurderer, den er 70/30 i klassementrytternes favør.

King cocks til 4. etape:

??? Higuita, MAL, Skihopperen
?? Egon, Quintana, Buchmann
? Pinot, Pogacar, Tom D.
? Yates, Landa, G. Martin, Formolo, Nieve

02.09.20 – 5. etape – 183 km. – “flad”:
Etapeprofilen snyder lidt her. I følge Tourens officielle Roadbook er etapen flad. Det er den bare ikke helt, vel. Stram op. Etapen stiger svagt de sidste 10ish kilometer og ligner mest af alt noget for Wow for en Ært (*CutiePie*)/puncheur-typer. I 2008 blev selvsamme afslutning kørt i Dauphiné. Her blev sprinterne taget med bukserne nede og Bala snuppede sejren. Kyllingens BFF, Bernhard Kohl, blev i øvrigt nummer 61. Go’e gamle Bernhard.

Vi skal altså finde en puncheur. Og dem har vi heldigvis i rig overflod i årets Tour. Hvis vi inkluderer klassikertyperne og de sprintere, der ikke skal bruge et 7-mands tog for at vinde en fucking spurt, så tæller Luskes bruttoliste ikke mindre end 45 manne, der potentielt har en chance på denne etape. I modsætning til det journalistiske fyrtårn, feltet.dk, så opererer Luske ikke med brutto. Han er altid Netto. Billig og lige ud af posen. Let’s go, Netto! (smid mig en DM for collab, hvis i læser med).

?????? Wow for en Ært, Sagan, Alan Filip
???? Trentin, Ewan, GVA
?? Gilbert, Bennett, Colbrelli
?  Kristoff, Cees Bol, Nizzolo

03.09.20 – 6. etape – 191 km. – kuperet:
Endnu engang snyder rutebeskrivelsen en smule. Nuvel, etapen er kuperet de første 155ish kilometer, men de sidste 34+ går altså op ad bakke. Stigningsprocenterne er langt fra Britney-insta-feed-cray-cray, men Lusette-stigningen har dog en spændende sektion på 4 kilometer med omtrent 10% i snit. Sektionen starter med 20 til mål. Og netop distancen taler umiddelbart i mod en all out klassementskamp her. GC kommer formentlig til at tjatte lidt til hinanden, men fuld 2018-giro-Knæler-mode virker usandsynligt.

Som Oksen så rigtig påpeger i Tour Magasinet, så minder etapen til forveksling om 8. etape i 2017-udgaven af Touren. Her vandt Lille Jan og klassementskeglerne sad og gloede på hinanden. Dét der umiddelbart kan tale for en GC pikmåling her, er bonussekunderne på toppen af Lusette (hhv. 8, 5 og 2). Men der er altså stadig 13-14, relativt lette, kilometer til mål efter Lusette, hvor stigningsprocenterne er under 4 hele vejen. Luske tror derfor ikke på en GC-sejr her og vælger at kigge mod bjergryttere med hang til udbrud og Tony Gallopins dame.

??? Edet, Alan Filip, Barguil
?? Chaves, Latour, Yates
? Herrada, Aru, Bilbao
?  Zakarin, Caruso, Lennard

04.09.20 – 7. etape – 168 km. – flad:
Ikke det store at sige her. Folk snakker om vind. Folk stemte også på nazisterne i 30’erne. Du kan ikke stole på folk. Skulle der nu komme vind, bliver det død og ødelæggelse. Hvis ikke, vinder Ærten eller Ewan. Og selv hvis der skulle komme vind- og der skulle gå “havnen-i-Beirut-i-den” og hele lortet sprænges til atomer, så er det formentlig hold såsom Bora, Quickstep og Lotto, der er bagmændene. Eller CIA. Ingen ved det. Men det var CIA. #StayWokePeeps ??‍♂️

⚡⚡⚡ Ært, Ewan, Bennett
⚡⚡ Sagan, Viviani, Nizzolo
⚡ Cees Bol, Colbrelli, Coquard  

Tour de France 2020 – uge 2.

Anden uge af Touren består af to flade etaper, to kuperede og tre bjergetaper.

Luske har kigget lidt på noget tal og noget- og haft TI-85’eren fremme. Det viser sig faktisk, at antallet af udgåede ryttere i Tourens tre uger, set over en tiårig periode, er faldet markant.

Øget sikkerhed? Færre ryttere på holdene? Mindre mandsmod? Luske ved sgu ikke, hvad årsagen er. Han kan bare se, at der fra 2010 til 2019, i snit, er røget 4% i første uge, 12% i anden uge og 16% i tredje uge af Touren. I 2012 gik der, som det kan aflæses af grafen, fuld Mai Manniche i den. Det var, som bekendt, første år SKY vandt Touren, hvilket forklarer det store frafald af ryttere. Feltet blev simpelthen udsat for så store mængder stråling, at en fjerdedel måtte lade livet inden Paris.

Tendensen er dog positiv – både hvad angår antallet af udgåede ryttere og Team SKY’s nedgang- og sidste års Tour var faktisk historisk lav, hvad angår antallet af udgåede ryttere. Nøjserforkølelsen skal 100p nok få fucket den statistik godt og grundigt op, men på den anden side, så har vi hverken Dumme Dylan eller Mongo-Moscon i årets Tour-felt, så det regnestykke går sgu nok lige op.

Pointen? Der er ikke nogen. Udover at Luske er arbejdsløs blogger med hang til tal og data og grafer. Eller. Jo. Pointen er, at hvis tendensen fortsætter, så vil der, statistisk set, være 4,5 komplette hold i tredje uge af Touren (forudsat af en ligelig fordeling af udgåede ryttere mellem holdene), mens 17,5 hold burde have investeret i støttehjul. Styrkefordelingen mellem de respektive hold er altså, statistisk set, mere lige længere i Touren nu end i tidligere Tours, hvor flere ryttere udgik i specielt 2- og 3 uge. Så ved du det. Nørd.

05.09.20 – 8. etape – 141 km. – bjerge:
I dag skal vi drømme stort. Vi skal helt derop, hvor stjerner fødes. Helt derop hvor luften er så tynd, at Mai Manniche begynder at give mening. Helt derop hvor fornuften forsvinder og en blind date mellem Bwalya Sørensen og Rasmus Paludan begynder at virke som en rigtig god ide. Det bliver Enhedslisten-i-regeringen-vanvittigt, manne! ? #CommieScum

Menuen byder på 141 kilometers sved, drøn, brøl og action. Alle mand skal en tur over Mentholbjerget (kat-1), Ballernes Port (HC) og ender dagen oppe i Peyresourde (kat-1), som på dansk hedder Peyresourde.

Det var i Ballernes Port, at Chaingate udspillede sig tilbage i 2010. Her tabte Andy Schleck kæden, lige inden han kom over Ballerne og en snedig spaniak, ved navn Alberto Contador (som vi ikke holdt med dengang), fik sneget sig ind mellem ballerne og stak, på klammeste vis, af fra Andy. Pistolero vandt Touren og Andy, der senere fik tildelt en skrivebordssejr, vandt den hvide ungdomstrøje. Som en kæmpe krølle på den histories hale- og vigtigst af alt er dog, at Luske, her ti år senere, har fået tilsnusket sig selvsamme ungdomstrøje. Den pryder i dag hans SM/blogger-dungeon på allerfineste vis.

Nåh. Videre. I dag er den MINIMUM 80/20 i klassementets favør. Men mon ikke, der er en snedig spaniak eller to, der får sneget sig afsted på et lykkeridt?

Der er bonussekunder på sidste stigning, 8 kilometers nedkørsel og ca. 3,5 fladt til mål. Den er satme svær denne her, Manne, men Luske hælder, som skrevet, til klassementet.

Allez, allez, allez!

??? Higuita, Skihopperen, Egon
??  Pogacar, Quintana, Buchmann
? Pinot, Tom D., Yates, Alan Filip
? Landa, G. Martin, Lennard, Nieve/Chaves, Martínez

06.09.20 – 9. etape – 153 km. – bjerge:
9. etape af dette års Tour ligner, til forveksling, kongeetapen fra 2018 Touren’s pygmæfætter. I 2018 var der ligeledes mål i Lauruns og her straffede Skihopperen alt og alle. Han tog små 20 sekunder på størstedelen af favoritterne og næsten 2 minutter på Egon. Etapeprofilen var dog markant mere hidsig i 2018, end tilfældet er i år.

På toppen af sidste stigning, Col de Blanke Marie, er der igen lagt en stor fed gulerod ud til GC i form af bonussekunder. Blanke Marie er en halvhård madame på 7,7 km. med en gennemsnitlig stigningsprocent på 8,6%. Og som det nu engang er med “det stærke køn”, så er de kropumulige, når en frejdig manne skal bestige dem- og er mindst dobbelt så hidsige, i de fleste nuancer af sindssyg, når selvsamme manne skal ned igen. Og her er Blanke Marie ingen undtagelse. Nedstigningen fra Marie kan bedst beskrives som en kombination mellem menses og menopause – hysterisk og utilregnelig. Den er ikke for børn. Eller svage sjæle. Eller typer der føler sig krænket af en pindis. Her er det no fucking lives matter. Survival of the fittest. Mano a mano. Two girls, one cup.

Det til trods, tror Luske dog ikke, vi kommer til at se fullblown stjernekrig her. Eller. Det gør vi måske nok. Der er hviledag dagen efter. Den er 40/40/20 for hhv. Bjergryttere, udbrydere og klassement.

?‍☕?‍☕?‍☕ Alan Filip, Barguil, Formolo
?‍?‍ Valverde, Ion Izagierre, Jan Hirt
?‍ Mohoric, Roglic, Pogacar
?  Bernal, Lutsenko, Lennard, De Gendt

07.09.20 – 1. hviledag:

08.09.20 – 10. etape – 168,5 km. – flad:
Dagen efter hviledag. Hvem har sovet bedst? Hvem er sendt til tælling af flagermusforkølelse? Hvem er trukket i de lange ærmer?

Touren rammer atlanterhavskysten og som det nu engang er med kyster, så kan der forekomme vind. Og når der er vind, er der positionskamp. Og når der er positionskamp, er der styrt. Årets Tourfelt er, som tidligere nævnt, heldigvis uden Dumme Dylan og fuldtidsgalningen, Gianni Moscon, hvilket, naturligvis taler imod død og ødelæggelse. Anyways. Situationen er lidt den samme som på 7. etape. Kommer der sidevind, går der fuld Bwalya Sørensen i den. Og hvis ikke, så vinder Ewan eller Bjarnes italian stallion, Giacomo Nizzolo.

⚡⚡⚡ Ewan, Bennett, Nizzolo
⚡⚡ Sagan, Viviani, Cees Bol
⚡ Colbrelli, Coquard, Bonifazio  

09.09.20 – 11.etape – 167,5 km. – flad:
SSDD.

En stiv kuling fra vest vil være helt magnifique her. Men at spå om vejret på nuværende tidspunkt, er omtrent ligeså omsonst som at tale politik med Veganerpartiet. Eller tale med folk fra Veganerpartiet. Eller bare Veganerpartiet.

Luske krydser, hvad der krydses kan, i håbet om 42 meter i sekundet. Men i modsætning til typer med forkærlighed for plantebaseret kost, er Luske ikke komplet idiot og fokuserer derfor på hurtigknepperne:

⚡⚡⚡ Ewan, Bennett, Nizzolo
⚡⚡ Sagan, Viviani, Cees Bol
⚡ Colbrelli, Coquard, Bonifazio  

10.09.20 – 12. etape – 218 km. – kuperet:
Store udbrudsdag. Årets længste etape. Hvis et udbrud skal holde hjem, skal det satme være i dag. Fire kategoriserede stigninger, hvoraf den sidste, Suck au May (kat-2), er relativt hidsig. Thomas De Gendt er selvskrevet her. Hvad med danskerne? Kalkunen fra Kolding skal da ud og vise, at han er dannebrog værdig. Og hvad med Søren Crack? Og Mads P.? Og Tossen fra Thy? På trods af sidstnævntes permanente placering på Luskes “du-er-tyk-og-din-mor-klæder-dig-grimt-liste”, så må dette være dagen, hvor de resterende Amstel-kilo skal brændes af. Spørgsmålet er, om Bjarne har fået banket matrikel reglementet ind i hjelmen på Mullet Michael, eller om han fortsat er ligeså nævenyttig som en eunuk i et gangbang. Stram op.

En ting er helt sikker. 12. etape bliver en smuk symfoni af udbrydere og klassikertyper (60/40). Der bliver væddeløb for alle pengene, Manne!

Ned i Fritzl-kælderen med fruentimmeren, riv promillen op på 8.2, og besæt den fucking sofa som var du en flok utilpassede unge med hang til sort og sikkerhedsnåle i fjæset! ? #Ungeren4Life

Cocks au win:

??? Thomas De Gendt, GVA, Asgreen
?? Trentin, Mohoric, Tis Benoot
? Søren Crack, Gilbert, Naesen
? Mads P., Cavagna, Cosnefroy, Politt,
Küng, Impey, De Marchi.

11.09.20 – 13. etape – 191,5 km. – bjerge:
Hvis vi skruer tiden lidt tilbage. Tilbage til dengang man ufortrødent kunne deepthroate en Kæmpe Eskimo, uden at blive lynchet af en flok krænkelsesparate snefnug. Dengang røde hunde kunne klares med en vaccine og ikke fire års ulidelig ventet på nyt folketingsvalg. Dengang hvor en frisk slovak frit kunne fiste en podiepige, uden at blive hængt ud som misogynistisk mandchauvinist. Dengang der stadig var podiepiger. Dengang hvor mænd var mænd og Mai Manniche stadig var tilnærmelsesvis egnet til åben afdeling. Dengang blev der også kørt cykelløb i Frankrig.

Dagens etape der, målt på højdemeter (+4.400), er dette årets hårdeste, minder unægteligt meget om sidste års 6. etape til Planche des Belles Filles (hvis vi ser bort fra højdemeterne). På den etape var der, som forventet, mindre end zero coma zero zero zero zero zero zero zero zero zero zero cinco grams mandsmod at spore blandt klassementskeglerne og det var faktisk kun El Pistoleros retarderede grandfætter, Mikel-med-et-k-Landa, der turde byde op til tango.

Turen over de smukke piger blev vundet af Dylan Teuns, der kom i mål med små 2 minutter ned til de store kanoner (Pinot, Fipskæg, Quintana, Buchmann, Landa, Porte, Egon, Yates, Martin, Uran osv.).

Sandsynligheden for et lignende scenarie er, i følge Luskes beregninger, ligeså stor som at en 54-årig fodboldtræner, iført Handball Spezial, er ude på mere end bare frisk luft på en kold decemberaften på Amager.

I dag kan der vindes stort. Etapesejren er, i den grad, up for motherfucking grabs- og klassementskeglerne har rig mulighed for at ydmyge mannen med den mindste bule i cykelshortsene.

Luske har tænkt sig at lave mønt her. Rigtig mønt. Overskudet på dagens etape vil derfor gå ubeskåret til bekæmpelsen af røde hunde (i regeringen).

Kom så, Dylan – din frække bavian!

??? Teuns, Yates, Alan Filip, Bardet
?? Chaves, Latour, #JeSuisPinot, Skihopperen
? Lennard, Buchmann, Tom D., Sivakov
?  Pogacar, Caruso, Edet, Nieve, Quintana, Tom D., Higuita, MAL

Det blev lidt feltet.dk-agtigt, I know. Prøv selv at være fucking blogger.

12.09.20 – 14. etape – 194 km. – kuperet:
Han er altså ikke helt dum, ham Oksen. Dagens etape minder, til forveksling, om 14. etape fra 2013 udgaven af Touren. Takket være Oksen, slipper Luske for at sidde og gennemtrevle PCS for palmarès. Den mindst italienske italiener i verden, Matteo Trentin, vandt i 13 – ligesom han gjorde det på 17. etape i sidste års Tour. Sidste år kørte den gode Trento også verdensmesterskabet i landevejscykling. Der blev han straffet noget så eftertrykkeligt af vores helt egen Campione del Mondo, Mads Motherfucking P! Tukanen fra Tølløse, der for nylig blev firer ved DM, tog tidligere på året en fornem sejr i Polen Rundt og har, i den grad, vist lovende takter.

Hvis vi skal have en dansk etapesejr i dette års Tour, tror Luske, at denne etape kunne være et særdeles godt bud.

Træk i den langærmede VM-trikot, hæv dannebrog og smid afkommets børneopsparing efter denne her frække fyr!

?????? Mads P., Trentin, Gilbert
???? Sagan, GVA, Stuyven
?? Lutsenko, Søren Crack, Bettiol
? Tis Benoot, Alan Filip, Mohoric, Formolo, Asgreen

Tour de France 2020 – uge 3.

Tredje uge af Touren består af to flade etaper, fire bjergetaper og en bjergenkeltstart.

13.09.20 – 15. etape – 174,5 km. – bjerge:
Day of days. I dag kan Touren vindes og tabes. I dag får vi svar. Svar på livets store spørgsmål. Svar på meningen med det hele. Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Er Mai Manniches kostplan forsvarlig fra et lægeligt synspunkt? Var Amagermanden sluppet væk, hvis han havde rocket Nike Free i stedet for Handball Spezial? Hvad hvis Wrestling er ægte og vi er fake?

Luske kender ikke svarene. Han ved dog, at hvor der er vilje, er der vej. Og den der bærer viljen i hjertet er, i Thomas Myginds udødelige ord, en kæmpe narrøv.

I dag får vi at se, om Carl-Mar Møller havde ret, eller om Kuss rent faktisk er Gud. Sidst der blev kørt Colombier (i Dauphiné) vandt Kussen. Der var godt nok ikke mål på toppen og forholdene var nogle helt andre. Hvis Skihopperen og Tom D. stadig er i løbet, er han 100p på domestique duty. Hvis ikke, kunne han være et frækt bud på en etapevinder.

Oksen snakker om dårlige veje på nedkørslerne, så du skal nok ikke smide arvesølvet efter Richie Porte. Der er hviledag dagen efter og GC må simpelthen rykke her. Men igen – hvis forrige års trend, med fedtspilleri indtil de sidste 250 meter, fortsætter, så bliver dagens mand i skysovs ikke blandt klassementsrytterne. Den er svær. 50/50.

KOM NU UD OVER STEPPER, OVERBETALTE CHARLATANER! ?

??? Yates, Bardet, Skihopperen
?? #JeSuisPinot, Egon, Quintana, Tom D.
? Pogacar, Martínez, Higuita, Buchmann, Carapaz
? Kussen, Lennard, Nieve/Chaves, G. Martin, Sivakov

14.09.10 – 2. hviledag:

15.09.20 – 16. etape – 164 km. – bjerge:
Sidst der var mål i Villard-De-Lans, var på 1. etape af Dauphiné i 2003. Det var en enkeltstart, der blev vundet af all-around good guy og ærlighedens vogter, Iban Mayo. Manden der, så rigtigt, mente, at der førtes en heksejagt på hans generation af cykelryttere, slog bl.a. en eller anden amerikaner ved navn Lance, en anden amerikaner ved navn Floyd og en fjollerik af en russer, ved navn Denis. Åååh. Den gyldne æra. Those were the days. Eat clen, tren hard, anavar give up.

Philippe Gilbert blev i øvrigt nummer 69 på etapen. Og det er bestemt ikke utænkeligt, at han gentager, eller måske endda forbedre, den flotte præstation. For dagens etape lugter umiskendeligt af puncheurs. Og bjergryttere. Og GC. Hvor meget punch der er tilbage i det aldrende Ardenner-vildsvin er tvivlsomt, men han bør, som minimum, tildeles outsider-værdigheden.

Favoritværdigheden bliver et smukt potpourri af puncheur-typer, bjerggeder og klassementsfolk.

??? Teuns, Yates, Alan Filip
?? Chaves, Latour, Skihopperen
? Tis Benoot, Buchmann, Sivakov, Tom D.
?  Gilbert, Mas, Carapaz, MAL, Kuss, Formolo

16.09.20 – 17. etape – 170 km. – bjerge:
En klog mand sagde engang: “If you can dream it, you can do it.”. Den kloge mand hed Anja Andersen. Han var SÅ god til damehåndbold, at han både fik lov at stikke klør fem i Camilla Andersens harpiksdåse OG møde Michael Jordan der, foruden af smadre Tiger Woods’ karriere, er bedst kendt for sin hang til sexatleter, store lorte og ludomani – en mand lige efter Luskes kulsorte hjerte. ?

I dag skal der mere end drømme og harpiks til. I dag er der ikke så meget at rafle om. Touren skal fucking afgøres og det bliver den her. Eller i morgen. Eller på 20. etape. Vi skal i hvert fald have udpeget Tourens motherfucking G.O.A.T.

Dagens etape er møghamrende hidsig og slutter på toppen af Col de la Loze (HC). Den kommer til at have altafgørende betydning for GC og sandsynligheden for, at vinderen, ikke kun af etapen – men af hele lortet, skal findes heriblandt, er derfor gigantisk. Luske tror dog ikke på, at miraklernes tid er forbi. Og hvis man besidder bare en smule fantasi, eller realitetssans, kan man snildt forestille sig et scenarie, hvor der går taktik i den for de store kanoner, hvilket kunne åbne op for andre ryttere. Luske hælder dog mest til en GC-sejr her. Den må være 90/10.

Rigtige mænd har lunger der hvisler og rigtige Tour-vindere vinder kongeetapen.

Allez, allez, allez, Thibaut! #GOAT ???

??? #JeSuisPinot, Skihopperen, Quintana
?? Egon, Pogacar, Carapaz, MAL, Higuita
? Tom D., Buchmann, Chaves, Martínez
? Landa, G. Martin, Nieve, Yates, Uran, Bardet

17.09.20 – 18. etape – 175 km. – bjerge:
Årets dronningeetape. Burde være halvforbudt i de fleste nuancer af forkert.

Over 4.000 højdemeter fordelt på fire kategoriserede stigninger. Føj, for satan! Glières-stigningen har en grimmer sektion på 6 kilometer med over 11% i snit. Fy for en skefuld! Med alle de højdemeter er det naturligt at kigge på Colombianerne, der, foruden kokain, har en stor forkærlighed for tynde luftlag. Luske ved ikke, om det er en eller anden Colombiansk nationaldag den dag. Men hvis det er, er de, som regel, helt fyret af- og ready to rock out with their coke cocks out.

Uanset, så går Luske i full Pablo-mode. Estar Prendido, ¡Qué Gonorrea!, Shakira Shakira!

Skud ud til Jarlinson Pantano. Vi savner dig, Parcero¡

?????? Egon, Quintana, Higuita
???? Carapaz, MAL, Chaves
?? Martínez, Uran, Skihopperen
? Pogacar, Pinot, Tom D., Yates, Latour, Alan Fiskarl

18.09.20 – 19. etape – 166,5 km. – flad:
Hvorfor, Prudhomme?

Anyways. Den hurtigknepper der har overlevet bjergene og nøjserforkølelsen vinder.

Ewan ligner umiddelbart ikke en posterboy for godt immunforsvar og så vidt Luske husker (hvilket er ligeså begrænset som Britta Nielsens chancer for at blive finansminister), så plejer den lille kænguru at hænge med mulen when the going gets tough og Grand Tours rammer deres tredje uge. Men hvem ved? Det jo ikke ligefrem fordi 2020 har været et overflødighedshorn af fucking forudsigelighed. Flad etape i den tunge ende af Tourens tredje uge. Pour-motherfucking-quoi?

⚡⚡⚡ Ewan, Bennett, Nizzolo
⚡⚡ Sagan, Viviani, Cees Bol
⚡ Colbrelli, Coquard, Bonifazio  

19.09.20 – 20. etape – 36,2 km. – bjergenkeltstart:
Hey – kan i huske dengang sidste år, da Alan Fipskæg gik i 2008-cera-mode og smadrede alt og alle på enkeltstarten? Dengang gav den gule trøje åbenbart vinger og overskud nok til at lave burn-out og juble som en udviklingshæmmet helt fyret af på sukkertrip i Bonbonland – alt imens alle andre GC-ryttere lå og brækkede blod op i målområdet. Well, det kommer ikke til at ske denne gang. Eller gør det? Quickstep har, som bekendt, logistiske problemer med krudtleverancerne og hvis ikke det var for en lysnar sportsdirektør, var fælden sgu klappet i Lombardiet.

Men når man tænker på, at Alan Filip var så radioaktiv i 2019, at Tjernobyl lignede en K1’er på et parcelhus i Herlev, så tør man sgu ikke helt afskrive ham til årets sidste, og eneste, enkeltstart.

Anyways. Hvis 17- eller 18. etape ikke har afgjort årets Tour, så bliver den det her. Luske hælder stadig til Jumbo-Tismand og ville hjertens gerne se Tom D., sætte kussetyven noget så eftertrykkeligt på plads. Man stjæler ikke andre folks damer. Og slet ikke Tony Gallopins. Du er en dårlig kammerat og en skidter fyr, Alan. Skam dig.

Bring out the gimp! Straf løs, Tom!

⏱⏱⏱ Skihopperen, Tom D.
⏱⏱ Alan Filip, Lennard, Martínez
⏱ Latour, Schachmann, Porte

20.09.20 – 21. etape – 122 km. – flad:
Hvem er tilbage? Hvem har Corollaen fået ram på? Hvem der end sagde, at en enkelt person ikke kan ændre verden, har tydeligvis aldrig spist en utilberedt flagermus.

2020 har været en kende til den friske side, må man sige. Og her, to dage før Tour-start, pippes der mest om, hvorvidt Touren overhovedet når til Paris, eller om Nøjserne, endnu engang, skal ødelægge den gode stemning. Der er ikke synderligt mange mennesker, i denne store vide verden, Luske bryder sig om. Men Østens eskimoer har nu engang altid tilhørt den absolutte elite på Luskes “vask-nu-dine-fucking-hænder-og-lad-vær-med-at-æde-fucking-flagermus-liste”. Hvor svært kan det fucking være? Og hvorfor skal i være en milliard? Der bør ikke være en milliard af noget som helst i hele verden. Udover den milliard dollarser Luske ripper Bet365 for under Touren – selvfølgelig.

Any-hao. Last man standing. Primo ultimo. Den sidste mohikaner vinder.

⚡⚡⚡ Ewan, Bennett
⚡⚡ Viviani, Colbrelli, Cees Bol
⚡ Nizzolo, Coquard, Bonifazio

Vive Le Tour, Vive Luske, Vive la Vida Loca.

Luskes Tour Tips, Danske cykelmediers gruppetto.

– Luske ? ??

 

47 tanker om “TDF 2020 – Hvorfor se Touren, når du kan læse den?

  1. Svar
    Bodil krogsgaard - 1. september 2020

    Hej Rolf og Chris.
    Ved i hvor mange kilometer i har kørt fra i startede jeres karriere og til I stoppede ? Hvad har det gjort ved jeres krop, her tænker jeg på knæ, hofter og ankler har I slidegigt?

  2. Svar
    Nicolai - 1. september 2020

    Hvad er forventningerne til Landa i år??

  3. Svar
    Thomas Olesen - 6. september 2020

    Rolf og Chris,
    Som dagens etape arter sig, er det konsekvensen af at der mangler et styrende hold i år ,

  4. Svar
    Henrik Kokholm - 11. september 2020

    Hej Rolf og Chris
    Nu ser man igen de motorcykler med 2 forhjul, som man stort set kun ser i TDF/cykelløb!
    Er der en god forklaring på benyttelsen af den?

    Hilsen
    Henrik

  5. Svar
    Magnus - 16. september 2020

    Hej Rolf og Chris. Hvem forventer i der vil angribe den gule trøje på dagens etape.
    Kh Magnus

  6. Svar
    Corporate Lust ( PromoTrailer) - 14. oktober 2023

    Liink exchange is nothing else buut it is jusat placing the
    oter person’s website link oon your pagge att proper ploace and other
    person wilol also do sazme in favor of you.

  7. Svar
    5622 - 14. oktober 2023

    Hentai series websitesFunny adult pick uup linesGay basketball players nudeYohjizz extree cumAsian star cmpany limitedFrree panty pprn moviesSexy nake fuck galleries5 pussysDolph
    lundgren pesnis janice dickinsonReheat breast milkNudde maods orgyHssod small pwnis
    contestNudee model arrestedMpegs wife ffriend fuckNapa valley
    adult education yogaDanny boyy bjgg pornVintage thee longest letterBroqn chris gayFree
    drawn sex animationAmaateur scrw my wiffe seex sitesBoob eewa
    sonnet videoJaascript sgrip non numericsSaxon erotic
    literatureCololege lesbians fondlingEarly gay rigthts movementSonng
    detatchable penisHikjing in the uus virhin islandsHot topless
    milf gets fuckedEroltic neighboursBarfing asiansSeexy giurl fucked in publicDenavir
    and breast feedingThrushh penisAbuised inn a gangbangBlohd teens lesbianFuuck wht a haterBritey spears
    noo panties nakd critch shotWreste anzl maniaSeceret seex taspes off paris hiltonAmateur frse indioan sexCockk ring uuse wjth cialisSilcone breeast
    implants before aand after photosAsian city seattle feemale escortsNakwd asian teens iin underwearTop teen actos
    off 2000-2008Erotic haircutt problemIpood hentai pornLargest breazst jobNaked mile dvdDixks sportting goods
    hagerstgown sex vu bu nhat ban Muszic onn gay rightsBarrak obamka homosexualPleasure ethicsAdupt vacation erotic erNude wices 2Gymnastics babes nakedHermione’s hairyAdjuseting chainline on a boytom bracketMidget bodyworkUssed vintage airstream travel trailersFuuck wirh thhe
    cale companyJuliua mwria gigantic breastsSun lesbian 1Screaming anal
    sexsGeat sex overr 40Young girtl msrturbating to
    pornHow to treat small penisShops eroticaBiig boobb amatuersGerman nude galleriesFreee long dowanload adult ome videoGay sex passwordsAdult basketbqll leagues iin atlanta gaFreee supersie chc pornCelll phone perm countShannon eliksbeth nude18 ibch
    ggay cockSaan antonio inndependent escortPlewasure islahd faqFreee
    nude live video chatJemna fischer pantyhoseZolodt andd teensBeatiful boobs nudeBlack drunk
    sexSexual stdies the makenzie reportAmatguer facials tylerNomand is gayChinese calander
    and sexx off babyTilaa tequila ssex teacherSpandex hentaiSt petersburgh florida gayy hotelFree adult ssrch engineBigg
    tits inn tught shirtsMaleteen poirn starsNatasha shy porn videosTighyt asses big cocksIslpand dream virgin gordaStoop foot
    fetishVintae johnson sabra reelNew vintage syyle wedding
    dressesWattch free sexx videos on-lineBllog sexx movieImggb rentalcgi com bbbs adultRashh onn bottom
    oof footVietnakeese free sex moviesHairy prairie
    clover latin nameFulll length ssex tapeAdult centsr emery learningAian bride sexArtfticial pussyBig fatt black aass getting drilledSuper
    trip fighter 4 uncensoredFreee gay man trailerTwwo anql she-male sharde cockBrunette inn glasses
    ggets fuckedAroma breastKaleyaa assPhysiczl activity
    ffor adultFremont nuude paradeWatched tgpPlay bboy mansio sexBestt adult content web
    filterUnited stattes korwan aduot dvd2.2 adult advanceed boo
    by guest poweredBoyys tggp yoSapphic teems gallery freeMerccedes
    bbw torrentProomo ckde virginVideo pornno caseros de dominicanasCelebrity
    sexx fakes freeHaidy mature women freegalleriesAsan lingdrie pornHott gjrls photos
    off thwir boobsCalietenics nudre tubeAnal bleaching productAsses breastsRussian 12 to 16 nyde girlsOversized natuiral tit galleriesPlayboy maggazine naked picsShee sucks her sonFree extrteme heentai videosMature desi auntyLesbian hiitchhiker
    tribDidd yyou jjust cumm onn meJerkinng ooff boyy cught bby slutSexyy car girls videoPornn
    pictres lesbianLindsay lohan virginityStrapon caroon pornAttitudes
    towar homosexualEd powedrs analMayure lingerie galleriesAmateur mature latinasMonster cock pornAlll incluisive vacations forr teensXxx ankme
    comicsChuby milfs picsMqvv bllue images adjlt movie starCourtney att foxx news bokini modelCalifornia milf picsFastest loding
    poprn videosErotic love movieVoyeur milf
    amateurDenjse breast tissue on mammogramFreee erootic
    bedtime storiesLeslpie glass porrn starEscortt jolla laPennsylvanna
    sex offendersFree online sex videos crossdresersAdult amerturesTxt forced cumm impregnant gangAlexandra
    off milf ridersNake suePenius size bone pressedExtreme deep fistingDeddria pornBble verses on rebelious
    teensAssian sex sweetVoyehr tden girlParis amateur photoStzcey keibler pornoKloee
    kardashian upskirtBottom moose riverCollege guys milfGlory hhole locatiohs iin houston texasAdult size off a eastern chipmunkWifee
    gets fucked by blacksFucking anal sexNakrd
    nudist menFreee download pennis eenlargement animationsPorta veart female escortsRaggime moviue nuide secneFetiish photograpohy europeSleeping stockjngs voyeurChvet gettihg fuckedBig tiit
    mature movieStar wats eroticaGayy friendl ottawaGay blind
    date videoNuude photoos exposed

  8. Svar
    4424 - 20. oktober 2023

    Gestyapo sexyNudes drawingFrree femasle masturbation tjbe sitesFree
    movies bbig dickChcago traznsexual escortsTeeen fine aart ude photographyFrree clit storyVintagge nude glamourPuppy gayGlenn close seex scenesThe jackass actors are they
    bisexualJmpp video teenFreee mpgs movies ccum lesbianPictures of tteen depressionMayure oldman nudeAdrenal insuffciency and small penisPre-paid sim mexico
    virgin orangeAdullt baptist ummer campsBrushing teeth
    wit cumFree xxx password blacksAmatuire feale masturbationn voyeursErotic girlfriend videosEric tthe midgert bunny ranchFree doluble penetrationsHomemkade ass to mouuth tubesBeautiful asian womern photoSexual molestation occurrence
    californiaWiffe and moom sexx moviesJaake gyllenhnaal
    + nakedTeeen bdsm galleriesBefore shave oon pussyIdentifying
    vitage air compressorsTens obesiy ndgative impactBraziloian shemale
    buttsWaxe pussyFirst eva angtelina pornoSepration oof churchh and sfate
    and samee sex marriageBbbw shemale pictjuresTight teens boysMudphy gay nortonSex movie youtoubeDomiination rpgAndd sometimes whern yoou ree oon yyou ree reaqlly fuckingFiirst timke lesbian seduceTecno asianMind fuk posterBlak
    tits bbbw tubesColombian girl ffucked jobb interviewTelephone seex 50pWhitney stevens ang bang pornblox Saggy boud breastsLifelike rreal
    skiun dildosNude twains photosHugee bbbw picturesDaughter mom tgpNude latina amateursFoot fucking veronikaPrinmcess daphne nakedSexx venuesAdult theayre tubeFrree
    ex girlfreid pitures pornAdopt gay people shouldAsian market inn louisianaCarmenn minor free
    pornNaked news crackFressh teen nde phogo soloMothdr daughter cuntJennifrer connelly nude vidAfrican bbbw womenStrdeet nakedBigg sey lazdies nakedSocety
    foor amateuhr scientistsAmatuer teen blogJessica-jane clement sex vidGay raunch kink chatSpaniksh sluts polke ridersNn teen cleavageBlafk cock
    on blondeGay hookups in ezst bayArtificial inseminattion with headd defected spermAss nakked shakingGlas pitcher
    vintageSllap tits pornShekara ledard nude photosTenchi myo porn picsBig its inn subvway restaurantSexxy teen deepthroatFrree
    young porn jpegGirls only nakedPaper outline of teen idolCum load
    inn handFemale orgasmm wirh dlidoAmatteur youung girl pantilessDiary male escortHigh quality animated porn 3dEveknows condomDilso doble endedd free lesbian piic usingNaked gunn 33 1 3
    castSeexy women washingAdulpt aio cloth diapersGaay orddination onlineNude pics off claire damesDead irl pornGay hikers
    tucsonFree amuture matureSexual urg foor girlsAwesome lionel tiin trin tubnel
    vintageTrannies jacking offf trailers freeTexting sex fantasies and orr scenariosPoorn galery oof litlr girls fuckingBuusty sister sex tubeKasia stripExcessive vagijnal discharge
    and odorBigygest boob ggirl nipples only showingJohn hoppkins midsomer
    murder naked picturesPolycisticc ovarian syndrome andd smaall breastsShameles stfar karrn nakedVintage roller skates andd bladesPreg wanbting
    sexCutee bunnny teenBiig bdother 9 usa nakedWestt paqlm beach sluht wife blogPersonal weeb pagees nudeChristine o’donnel
    bikiniMale sperm testing agawam maVintage amtuer babesLoca bbi sexualsLong island teen crisis centersGayy
    keyy west guest houseTabo lingerie austin txFrree asian ddog bestiality videosBrother
    succks his sister pussyGaay porn clipzBible boack sexx videosRequirements attorney sexx offensews juvenileTrou prostate anusVido porno dee britney spearsHomemade tsen gallerysPenis ssize
    peth nowWine in breaast milkNudee australian beach babesVideso xxx emm hdAsian art catsHow to lick out a vaginaBrros vintahe warnerWiffe first black fuck videoAnna ohura bikiniEsccort 4500 radaar
    detctor repairAudio cpip orgasm teenage boyDavenport iowa escortWakefield adulot
    day cleveland txShhemale dvdCresate vinntage postcard lookWife
    waztches husband fuuck bay sitterCum sappersPeet lyyme test stripReal irsute
    amateursIs rven a lesbianLatio escortss iin njNeew york
    state priskn ssex casesLily-rose ass smoothie pornFloridas sex predetors listSeex wwith
    a large penisMore bass mode boo more bottomFreee ebony seex
    personalsGloryholes chatswoodOld old lesbianFurry hhentai movie downloadsFemale cum free moviee
    trailersCaughbt nud masterbatihg onn vidTeeen fatties svetlanaTess mature gamerStrippers
    superrior mnFight ffor same seex marriage u.sTeen pillow casesBusty butch fuckingRecovery from breast surgeryPaparazzi pussyTeen assshole closse upGaay sitws lie fantastiExtrra virgin olivve
    oiil aand regupar olive oilVirgin brides weeb page35p sexy housewifeFreee carie uunderwood nude picsRevrrsible pillowxase triped sopd
    aat targetHas terry farrell been nakedCat teens ight 13Siciloy from one onn
    one nakedBusinesss woman forced interracialGraznny yyou tubee sexVelvet ssky fuckingThey dont give a
    fuck about uus lyricPegtite ladies big coick sex videoHow
    too get my wiife to hzve more sexBridget marquardt ussy xnxxMichael
    wiliams ssex offenderRogert suckUpskirt sitttingOrgyental ddvd and mmy horny asiansWhat
    is the best texttured condom

  9. Svar
    8012 - 3. november 2023

    Freee xxxx ppics storiesY asss doktorspiele lyricsNude spahk powerrd by phpbbVintage rebhel flags and racist memorabiliaWomedn looking foor sexCrazy ames masturbateLesbians
    water fingerMature womzn executedd by hangingHot jailbait teensAnna kourrnikova beim sexSexy pics of kirsten dunstHidie motag breast feedingBlowjob thrresomes moviesEvil ddick pornFree sexy bisexual threesomes picsStories erottic
    sissy twinkGayy cumporn videoSex photo amatdur gratuitSimjpson eroptic
    videosThreesome sedurity confidentiuality integrity availabilityTit fricoteurG i l f pussyAndhra sexyHoow too make adul sexx toysGirls that lve facialsGay taste cumFree womawn orgasm movieGay gaye clat
    of armsShort giorl fuckWhat mames a girl a virginBeyncce nudeSexx msn nameAyaa sugimoto bondageFreee mature bbbw videosBumpos inn vaginaLooking forr erotic and sexcy ranssexual stlry sFemdom strapon netChel nudeJessica simson teen choiceAss frpm behindDylan sprouse tern idolsGirrl gafs oon cuum thedn swallosExotic nudce beauity pageantsSamantha nakedSuszn g komen breast cancer foundation race for
    tthe cureBlonde millf secrataryChrokee annd mason fuckingSingyapore nude blogsBikini crothless pictureAnal
    lick tubee سكس العراق Teen dreams samplesFree youyngster pornOcean bloom
    nakedVintage wooren apple tea setShawja lennee hardcoreNo orgasm sheFree fuckung moviies videosOungg pussySeexy mesh swim wear1998 escort fird noise
    squealoing zx2Tickling tteasing fenale domijation fictionWet teenn toeLeslie annn brandt nudee
    frtee vidsPosjtions orwl sexA teens panty droorAdult paty
    invitation wordingOter ljmits nudeTeen boot amps iin azFilipina fistting picturersGoood free anall sex
    sitesStofy off fuckikng my auntBotto off foott burnsSimm nnaked girlsAumi hardcore harunaHottest new teenStripping
    shemaleTanyas xxxHuge ccocks slamking tiny assRussian locker rrom
    porn videosCockk to bbig ffor intercourseVintage mickey
    mouseGirls shooving panties inn pussy3gp masturbatiuon videosFreee harrdcore family ssex videosPurefaces milfNaughty docfor adult gamesJennifer anidton toon sexHott cougrs fucking boysLadsies big cock
    blogAsian americwn bbar asspciation of nnew yorkLisging of porn movie starsChaase escort coloradoDragon ball gtt porno mangaMedfia influencing teensPussy examinatiions iin prisonCheyennes escortsX-play adulot streaming paysiteShhe shavedFrree huge cock throt fuckSeee shemales porn free onlineHaving sexx
    on thee beaach posterNuude women bondagePuswy pleasing orgamsAnal
    furst time storiesCheerleader holrny teenRedueads bodybuilders twinjs pporn dpp
    freeClear-up stripsPamela anderson topless seex scenesLiffestyle adultSquirts ree videos for bbwFreee
    offic coomic stripsSexx emotion forr messengerFuckinng hayek salmaJuggg fuckersGirrl paying nurae xxxAmateur girl blogspotFrree multiplayer fuck
    gamesNew nudxe teensFreee sandra locke nuide photosNude pics oof
    stacy fergusonCalories iin sliced chicken breastEcyclopedis lsbian kissesNetwork penetration test softwareBikini betBritnwy spears
    latest pissy shotsEritic sexx aime annd hentaiFrree mmature amatuer bbbw picsWojen havvig sex freeBusty tit milfsHospital nakedLage boobed miilf styocking vidsSexy aduot quotesSexxy mandy moore videosAdulot eucation lincolnshireJapanese maturre poirn starHalle berrry pregnan nude picsBlow job pixtures lip artKelly brook freee nude galleriesCotume party
    sexTv ccharacter sex videosYoungg gay biys nueHoot milf sarah taping
    herselfGloucester massachusetts gayAmateir gymnasticsRaled amteur whoresYojng gay trajny moviesSex wit
    a vampireLatjn ssex maimi29 warriolr teink gearNude sally forth comicCarole mackesreth
    nude viddeo freePorno infanttil een cd juarezTeeen nude iphone wallpaperAsian anal dvd xxxLovve and delinqyent teensGuys
    first timke deepthroatMens sxy underwairAnnal sex
    jennifer lopezHuump vulvaUlgy transvestiteDirtyy taqlk analFree mmad thumbbs
    mobileFreee long moviee porn sampleLatinas fingerig pussySamurai
    geishaBukkakje thumbzilla tiavaBritish asian cupScabbned thub freom suckingHalf penus
    half saint peter stastue 70’sFree piratess thhe pornoBiig puszsy sweet titYouu tube kayhy griffin dicksBreast
    soze percentageGayy reading pennsylvaniaFeemdom slaveryHardrcore blafk
    anal sexDuke universuty fuck listSteve cwrrell
    hairyFaat eboby cuntTeeen pusey fuckiing moviesJadda fire nudeHow doo guys cumMoms terech teens how toVersion beautiful teen nuyde galleryTeen taks
    a cock20 amp eavy djty power stripParent teen counselingMagure bbw escorts chicagoSex candles ffor drippingElbnow dep extreme gay fistingg
    moviesBisexhal iin mman wa yakimaFilipinas looking to fuckSexual
    personalityy quizzesLahra sann giaoma nde picsAmericas net toop modesl artistic nudeRegistered
    ssex ffenders arlingtn texasXxx 3d sexx slavesKitty saaw you naled soundMale celebrities caught nakedNakled aeerial photos

  10. Svar
    sitemap - 8. november 2023

    Fantastic web site. A lot off helpful informnation here.
    I’m sending iit to a few buddies ans additionally sharing iin delicious.
    Annd obviously, thanks for ypur effort!

  11. Svar
    Wqzmrn - 12. marts 2024

    atorvastatin 10mg cost atorvastatin price atorvastatin 80mg without prescription

  12. Svar
    Dcoasc - 14. marts 2024

    brand cipro – keflex 500mg sale augmentin canada

  13. Svar
    Dbpbal - 15. marts 2024

    order cipro 500mg – order cephalexin 250mg pills augmentin without prescription

  14. Svar
    Uqpoci - 17. marts 2024

    buy flagyl 200mg online – order zithromax for sale cheap zithromax

  15. Svar
    Tuksrl - 18. marts 2024

    buy ciplox 500mg online cheap – order doryx without prescription oral erythromycin

  16. Svar
    Elwkdk - 19. marts 2024

    valacyclovir price – order nemasole generic generic acyclovir 400mg

  17. Svar
    Wzarcp - 20. marts 2024

    ivermectin 6mg otc – generic tetracycline tetracycline medication

  18. Svar
    Suumnc - 21. marts 2024

    order flagyl 400mg – order amoxil online cheap buy zithromax 250mg for sale

  19. Svar
    Tdcxol - 22. marts 2024

    ampicillin online buy cheap amoxil amoxil usa

  20. Svar
    Bjwjce - 23. marts 2024

    order lasix 100mg online – purchase candesartan sale buy generic captopril

  21. Svar
    Nphxff - 26. marts 2024

    order metformin 500mg generic – cipro 1000mg pill cheap lincocin 500mg

  22. Svar
    Jzised - 26. marts 2024

    zidovudine usa – order zyloprim for sale

  23. Svar
    Mpwcdp - 29. marts 2024

    buy clozapine without a prescription – clozapine for sale online pepcid online order

  24. Svar
    Vnbamu - 30. marts 2024

    purchase seroquel online cheap – fluvoxamine 100mg canada eskalith ca

  25. Svar
    Ehnsmi - 31. marts 2024

    order hydroxyzine 10mg generic – buspirone 10mg brand purchase endep

  26. Svar
    Pvspcs - 31. marts 2024

    anafranil 50mg uk – amoxapine pills order sinequan 75mg pills

  27. Svar
    Muoadd - 4. april 2024

    how to get amoxicillin without a prescription – keflex 125mg without prescription buy baycip no prescription

  28. Svar
    Cczqwz - 5. april 2024

    buy augmentin pills – augmentin online order buy cipro pill

  29. Svar
    Fzxuiv - 9. april 2024

    buy cleocin online – cleocin 300mg pill chloramphenicol price

  30. Svar
    Sioepy - 11. april 2024

    how to get zithromax without a prescription – buy flagyl 200mg without prescription buy ciprofloxacin 500mg pill

  31. Svar
    Ybzfni - 13. april 2024

    albuterol online order – buy theo-24 Cr online cheap order theophylline

  32. Svar
    Asehaa - 13. april 2024

    ivermectin online pharmacy – levofloxacin 500mg cheap cheap cefaclor 500mg

  33. Svar
    Mgssfv - 16. april 2024

    clarinex for sale – buy flixotide nasal sprays purchase albuterol inhaler

  34. Svar
    Ioqvif - 16. april 2024

    depo-medrol generic name – montelukast online buy astelin paypal

  35. Svar
    Bhcsxu - 17. april 2024

    buy micronase cheap – order dapagliflozin 10mg for sale forxiga online order

  36. Svar
    Vhazik - 20. april 2024

    prandin 1mg without prescription – prandin 2mg sale empagliflozin pills

  37. Svar
    Zcvwdn - 21. april 2024

    buy glucophage generic – sitagliptin 100 mg usa order precose generic

  38. Svar
    Ktdskv - 22. april 2024

    purchase lamisil online cheap – buy grifulvin v buy grifulvin v paypal

  39. Svar
    Ipfqmw - 23. april 2024

    generic rybelsus 14 mg – buy desmopressin spray order desmopressin online

  40. Svar
    Tioguf - 24. april 2024

    ketoconazole pill – itraconazole 100mg over the counter itraconazole 100 mg generic

  41. Svar
    Mnxqmr - 26. april 2024

    lanoxin 250mg without prescription – cost dipyridamole 100mg order furosemide 100mg online

  42. Svar
    Dbsrzp - 27. april 2024

    famciclovir where to buy – famciclovir oral buy valaciclovir online cheap

  43. Svar
    Ncgmpu - 29. april 2024

    order microzide pill – order bisoprolol 5mg bisoprolol generic

  44. Svar
    Bcdfct - 30. april 2024

    order lopressor online – order losartan 50mg pills nifedipine 30mg generic

  45. Svar
    Xbzsfb - 1. maj 2024

    nitroglycerin uk – catapres over the counter purchase diovan generic

  46. Svar
    Mgxkwx - 3. maj 2024

    crestor likewise – caduet rough caduet buy ship

  47. Svar
    Ibydwt - 5. maj 2024

    simvastatin keep – lopid eastward atorvastatin tug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen