Giro 2020 – 5. etape – spilforslag.

Hej bloggen,

Så var vi der kraftstejleme igen, Manne! Tre ud af fire. 75%. Ikke helt kredsløb endnu. Det skal nok komme. Vi er på affyringsrampen. Fastspændt i vores allerstrammeste gimp-suit og Handball Spezial. Olieret fra top til tå. I Rolfs ekstra jomfru olivenolie. Intet jomfru over Il Biondo. Eller os, Manne. Vi er vindere. Vi er licensed to fuck. Ikke kvindfolk. Det medfører bare 18 års børnebidrag. Lorte-investering. Nej, Manne. Bookmakere. Vi fucking knepper bookmakere! En efter en. Ingen undslipper en olieret manne i ført lyseblå voldtægtsraketter. Ingen.

Anyways.

Fucking Arno, Manne. I overlegen stil. Vidste nøjagtigt, hvad fuck han havde gang i. Nøj, en legende. Enhver svigermors drøm. Verdens bedste sprinter. Intet mindre.

Og folk snakkede om Bora og Sunweb. Folk stemte også på nazisterne i 30’erne. Du kan ikke stole på folk. Arno derimod. Troværdigheden selv. Havde han været til Tour, var han løbet med samtlige flade etaper. Uden tvivl.

2 millimeter er nok. Så længe man har røven til at banke den ind med.

Arno, hurtigkneppernes hurtigknepper. ???

Videre.

Dagens etape

Lidt blandet dillerdaller på de første 187ish kilometer. Udbrudsterræn galore. Hvis ikke de skrider inden, så gør de det på den første kat-3. Det faktisk en ret fjollet profil denne her. Starter med 26 kilometers nedkørsel. Her kommer udbruddet formentlig ikke væk. Så 20 kilometers pjatrøv, ukategoriseret stigning, nedkørsel og spurt. Det kunne godt gå hen og blive en af de etaper, hvor der går en time eller to, før udbruddet kommer væk.

Det store slag skal stå på Montescuro. 22 kilometer. 5,7% i snit. En del nemmere end Etna. En procent i snit for at være præcis. Faktisk kun de sidste 12 kilometer, der er hårde. Bimse-bjerg. Bliver efterfulgt af 12ish kilometers nedkørsel. Formentlig i regnvejr. Så det sgu nok ikke Ilnur, du skal smide afkommets opsparing efter her, Manne.

Vind og vejr og det der (38 km/t):

☁️ Mileto (start) – 10.25 – 18° – 1 m/s (V)
☁️ Catanzaro Lido (spurt) – 12.22 – 22° 9 m/s (V)
? Tiriolo (kat-3) – 13.21 – 17° – 7 m/s (V)
? Cosenza (spurt) – 15.10 – 19° – 3 m/s (V) – 0,5 mm.
? Valico di Montescuro (kat-1)/Monte Scuro – 16.11 – 9° – 3 m/s (V) – 0,3 mm.
? Camigliatello Silano (mål) – 16.26 – 10° – 4 m/s (V) – 0,4 mm.

Vindretningen skulle, hvis man da ellers kan fucking stole på de forpulede vejrudsigter, stå i vest all day long. Den skulle være kraftigst omkring den første spurt og den anden kat-3-stigning. Efterfølgende skulle den chille the fuck out. Luske har svært ved at se, hvordan den skulle have den store betydning for etapens udfald. Sidevindskørsel på en bjergetape? Nopes.

Ignition, sequence, start. Ground Control to Major Lusk.

Let’s motherfucking go! ?

Luskes dick picks:

Restricted Content
To view this protected content, enter the password below:

 

In-play-kandidater:

Følg med ?? https://www.facebook.com/Luskador/ 

Luskes Tour Tips, odds before sluts.

– Luske ? ??

 

Husk! Du kan købe adgang til enkelt-etaper under hele Giroen. Det koster 50 kr. pr. etape og foregår som følger  ??

Tilmelding:
1. Send etapenummer, navn og telefonnummer til luske@luskestourtips.dk – f.eks. “7 (for syvende etape), Henning Hummus, 12345678“.
2. Betal MobilePay-anmodningen.
3. Modtag SMS med din personlige adgangskode, du skal bruge for at tilgå de lukkede LTT+ indlæg.

 


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen