Giro 2020 – 7. etape – spilforslag.

Hej bloggen,

Manne, Manne, Manne.

Ham Arno der. Han bliver altså god. Når han engang bliver stor. Gi’ ham lige et par år. Så bliver han rit’ti rit’ti god. I hørte det her først. Luskes Tour Tips. Cock-blogging galore. Blogging med pikken. Af Manne for Manne. Manneschauvinistisk Folkeparti.

Apropos.

Hør nu her, lille dame. Når man ligner et trafikuheld i fjæset og ovenikøbet er medlem af Radikale Venstre, så skal man krafthelvede da bare prise sig lykkelig over, at der er en Manne, der ved sine fulde fem, gider at beføle dine velourbeklædte skanker. At han ikke har en pløk i kæften, er en helt anden sag. Men krænket, det er du kraftstejleme ikke blevet. Du skylder ham nærmest en tak. Den var ikke gået på Falster den der, trunte. En fucking hånd på låret. For fucking ti år siden. What. The. Actual. Fuck!?

Luske har sagt det før. Og han gør det hjertens gerne igen. 12. marts 1909. Der gik det galt. Dagen hvor verden mistede sin uskyld for bestandig. Dagen hvor alt ændredes for evigt. Point of no fucking return. På denne skæbnesvangre forårsdag deltog kvinder for første gang i et kommunalt valg i Danmark.

Og nøjagtigt 24 år senere kom Adolf Hitler til magten i Tyskland.

Tilfælde? Næppe.

I følge Dansk Kvindesamfund er feminisme, ikke ulig nationalsocialisme, i sin essens en frihedsideologi. Hvor at sidstnævnte isme estimeres at have kostet 70-85 millioner menneskeliv, viser banebrydende forskning, udført af det anerkendte forskningsinstitut – Luskes Tour Tips Research Institute of Inaccurate Advanced Statistics and Misogynistic Anthropology, at kvinders stemmeret- og sidenhen ret til at føre motoriseret køretøj, at have kostet i minimum 600.000.000 menneskeliv.

Noget må gøres, Manne. Der må skrides til handling her. Før det er for sent. Eller vi får en kvinde ved røret. Og nej. Mette F. tæller ikke. Hun ligner en dreng. I dametøj.

Luske foreslår følgende:

  1. Fratag kvinder alle rettigheder. Lidt ligesom i de varme lande. Bare uden lagen over hovedet og det der. Der skal jo stadig være noget at glo på, når en frejdig Manne har oparbejdet en promille på den gode side af otte.
  2. Pik er Gud. Enevælde genindføres og Carl-Mar Møller indsættes som enerådig hersker. En Führer om man vil.
  3. Følgende tre ord fjernes fra Den Danske Ordbog og slettes for bestandig fra det danske sprog: Ligestilling, Samtykke og Nej.

På med Ja-hatten, Manne! Fight the power!! Luske 4 Prez!!!

Anyways.

Det var noget med noget cykling og noget.

Dagens etape

Hvis du er ude efter en 12-sider lang beskrivelse, er det på feltet.dk, det foregår. Det her er Luskes Tour Tips. Den tunge ende af bagerste række i specialklassen. Vi har ikke brug for bogstaver og tal og sådan noget. Akademiker-pjat. Her kører vi på mongolbenzin og Kandis. Speedos og bølgefritter i svømmeren. Spøgelsesrefleks på flyverdragten. Det er os, Manne.

Vind og vejr og det der (44 km/t):

☀️ Matera (start) – 13.00 – 24° – 5 m/s (NV)
☀️ Palagiano – 14.04 – 23° – 7 m/s (NV)
? Taranto (spurt) – 14.39 – 23° – 7 m/s (NV)
? Grottaglie (spurt) – 15.16 – 23° – 7 m/s (NV)
? Brindisi (mål) – 16.25 – 20° – 6 m/s (NV)

Ikke så meget der. De lover 20-24 grader og en halv-hidsig vind. Så vi har nok god chance for tsunami og snestorm. Bare vent, Manne. Luske kalder den nu.

Anyways. Med de vindstyrker, bør vi nok kigge på noget vejrkort for ruten:

Hmm. Tjoeh. Der kommer stykker med decideret sidevind. På den sidste tredjedel. Efter den sidste spurt. Hvor sprinterne formentlig sidder fremme.

Anyways. Due diligence. Rettidig omhu og det der. Går der sidevind i lortet, er det sandsynligvis Bora og Sunweb, der er bagmændene. Begge hold har folk i klassementet og outsidere til dagens etape. Skulle det scenarie udspille sig- OG Démare ikke sidder med, så smider Luske alt sit jordiske gods efter Matthews og Sagan. Kinderæg-skildpadde-samlingen. Alles. Men det er et meget stort hvis, vi er ude i her, Manne. Vind og vejr og det der.

Nuff said.

Nu SKAL der satme laves mønt! Orakel-tid!! Let’s fucking go!!!

Luskes dick picks:

⭐️⭐️⭐️ Démare
⭐️⭐️ Ballerini, Gaviria, Felline, Hodeg
⭐️ Viviani, Matthews, Cimolai, Sagan, Barbier

Stakes:
??? – fuld skrald
?? – halv skrald
? – moderat skrald

?? Démare @2.25
?? H2H – Sagan > Viviani + Ballerini > Cimolai + Démare > Gaviria @5.71

Al dillerdaller til side.

Luske skammer sig sgu lidt i dag. Démare er verdens bedste sprinter. Og det var et selvmål af bibelske dimensioner, at Luske ikke anbefalede, at manne spillede begge mulige scenarier på gårsdagens etape. Der var mønt at hente og Luske skammer sig noget så græmmeligt. Luske påfører sig kappen. Og tager den derpå.

Anyways.

H2H stats – same race results 2020:

Sagan VS. Viviani – 89%/11%
Ballerini VS. Cimolai – 82%/18%
Démare VS. Gaviria – 71%/29%

Ved ikke med jer, Manne. Men Luske syntes krafthelvede, det ser fornuftigt ud det der.

God spiller, Manne.

 

In-play-kandidater:

Følg med ?? https://www.facebook.com/Luskador/ 

Luskes Tour Tips, odds before sluts.

– Luske ? ??

 

Husk! Du kan købe adgang til enkelt-etaper under hele Giroen. Det koster 50 kr. pr. etape og foregår som følger  ??

Tilmelding:
1. Send etapenummer, navn og telefonnummer til luske@luskestourtips.dk – f.eks. “7 (for syvende etape), Henning Hummus, 12345678“.
2. Betal MobilePay-anmodningen.
3. Modtag SMS med din personlige adgangskode, du skal bruge for at tilgå de lukkede LTT+ indlæg.

 


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen